Rendezvény / Esküvő

Bemutatkozó

Fióka étterem igazi kis zöld oázis Buda szívében, ahol közvetlen, családias, de mégis privát és elegáns hangulatban telhet az ünneplés, egyszerre vagyunk természet- és városközeli helyszín. 2 – 120 főig meghitt és emlékezetes eseményt tudunk megvalósítani a Fiókában; az éttermet körülvevő gyönyörű park remek háttér a szertartásnak, ceremóniának, fedhető teraszunkon és kerthelyiségünkben igazi privát kerti parti hangulatban folyhat a vacsora és a közös iszogatás, a vacsora utáni táncra és bulira este 11 óráig a külső részekben, 11 óra után pedig a belső terekben kerülhet sor.

10 éves múltra tekintünk vissza esküvőszervezés terén is. Görgess lejjebb!

Az események során remek emberekkel, cégekkel dolgozunk együtt, akik emelik a rendezvényeink fényét és magas minőségű szolgáltatást biztosítanak, ha virág dekorációra, egyedi grafikára, fotó&videó készítésre, torta és desszert asztalra lenne igény.

Esküvő

A Fióka nem csak gyönyörű színhelyet biztosít a tökéletesre megálmodott esküvőtöknek, de a minőségi ételek és italok, a rutinos és vidám szervező csapat, a belváros közelsége valóban ideálissá varázsolják ahhoz, hogy teljes harmóniában fogadhassatok örök hűséget egymásnak. A Fióka kis- és nagyobb létszámú házasságkötések számra is remek helyszín: kettőtől egészen 150 főig vállaljuk az esküvőtök lebonyolítását. Külső és belső, illetve kérés esetén kültéri fedett terület is garantálja, hogy bármilyen időjárási körülmények között zavartalanul ünnepelhessen a násznép. Az esőben maximum gyönyörködni fogtok a fedett terasz alól. A Fióka mögötti park zöld lombjai alatt sok boldogító igen hangzott már el. Nyugalomban, a természet által körülölelve tarthatók polgári és egyházi szertartások a kertben, néhány lépésre az esküvői ebéd/vacsora helyszínétől.

Minden esküvőt kicsit a sajátunknak is érzünk, ami a hely szeretetéből adódik: a Fióka a második otthonunk. Célünk, hogy Ti is ezzel az érzéssel távozzatok Tőlünk.
Kérdéseiddel, elképzeléseiddel keresd kollégánkat ezen a címen: rendezveny@fiokaetterem.hu
Rendezvenyful csirke3
Partnereink
Johival és Andrissal – náluk a vacsorától a szertartásig zero waste, gyönyörű és egyedi dekorációkkal találkozhattok.
csapata, akik igazán különleges, bohém és vidám hangulatot varázsoltak már több alkalommal is a Fióka kertjébe.
ahol Zizi a grafikát és dekorációt, és édesanyja Bernadett a virágokat tudja biztosítani Nektek. Ők úgy ismerik a helyszínt, mint a tenyerüket.
dizájn és dekoráció, mely rusztikus, színes, de mégis letisztult. Ez az a 3 szó ami a legjobban jellemezni Fruzsi stílusát.

esküvő és lifestyle fotós, aki velünk van a kezdetektől, ismeri a Fióka minden szegletét.

álom tortái minden alkalomra magukkal ragadnak. Egyedi, kézműves tortákkal és francia cukrász süteményekkel várhatod vendégeidet.