Asztalfoglalás

Funzine

"...ahol szintén a magyaros ízvilág uralkodik, viszont annak a nemzetközi kulináris trendekhez igazodó változatát képviselik."

Link

We Love Budapest

"A Városmajor sarkán lévő barátságos téglaépület tökéletesen beleillik a vadregényes környezetbe, kihangsúlyozva ezzel a budai állampolgárságot. A Fióka magas szinten műveli az étlekészítés ősi mesterségét, amire a hely neve egyébként burkoltan utalni is próbál. Az ornitológia és a gasztronómia e találkozási pontján azonban szerencsére nem úgy működik az étkeztetés, mint egy madárfészekben: az ételeket profin, odafigyelve készítik, nem pedig nyersen, félig megemésztve töltik a szánkba. Ennek örülünk."

Link

Youtube

Budapest Landmarkless
Köszönjük a Csak a Szépre! blog írójának, hogy a Fiókát is beválogatta Budapest azon helyei közé, melyek - Retek bloggert szavaival élve - "értéket képviselnek és felfedezésük mindenképpen ajánlott"!
A videó 2:44 mp-énél tűnik fel Fiókánk sok-sok gyöngyörű hely között.

Megnézem a videót!

Dorozsmai Endre blog

"A Fióka a nemrégiben nyitott ínyenc borétterem a János Kórházzal szemben. A beltér fesztelenül elegáns, hangulatos, minden a helyén van, jó érzés itt üldögélni. A kiszolgálás kifogástalan: udvarias, gyors, kedves, kommunikatív felkészült.

A borlap pazar, jól összeválogatott, még a sokat próbált, majd minden kóstolóra elzarándokoló, évente 1000-2000 bort megkóstoló ínyencek is találhatnak rajta újdonságot. "
 
Link